Leta i den här bloggen

01 augusti 2005

Varumärket Klüft 2

Är det en påbörjad förskjutning av varumärket Carolina "Carro" Klüft vi ser i dagens Expressen? I en ny Reebok-kampanj har det tagits bilder av henne som är mer utmanande, och mer sminkade än de man vanligtvis ser. Enligt Expressen har Klüft haft bestämda åsikter om fotograferingen: "Medan många andra stjärnor vill ha så lite kläder på sig som möjligt, är det motsatsen med Carro. Hon är stenhård, och jättenoga med att det aldrig ska bli onaturligt."

Faktum kvarstår dock - det är en ny Carolina Klüft som visar upp sig. Kanske har hon tröttnat på sig själv som den helylle och reko idrottstjejen?

2 kommentarer:

  1. Hur har de egentligen sminkat henne, hon ser ju förjävlig ut i ansiktet, speciellt kring ögonen. Annars kan vi ju hoppas att hon genomgår samma förvandlingsprocess som Britney Spears: från oskyldig flicka till trashig slampa.

    SvaraRadera
  2. Missförstå mig inte; jag tycker att hon är en otroligt duktig idrottskvinna - och hon ska ha all heder. Men varför inte kunna säga "jag är bra", om man nu som hon tillhör världseliten.

    SvaraRadera