Leta i den här bloggen

08 december 2005

?

Som ni märker - ja men, någon läsare har jag väl i alla fall - är jag inte frekvent i min uppdatering nu för tiden. Efter att ha gått i analys hos mig själv, har jag kommit fram till att detta beror på att bloggen saknar fokus, och stringens. Boring.

Har nyligen skrivit en artikel om retorik och bloggande - vete sjutton om den blir publicerad, letar med ljus och lykta efter redaktören i fråga och han verkar i dagsläget uppslukad av moder jord. Avskyr att sväva i ovisshet, gissa vem som kommer att få en påringning i morgon - där jag förlarar vad det är som gör en blogg läsvärd - och det är påfallande märkligt hur lite jag själv följer detta. Alltså boring.

Och nej, jag skriver inte bara för mitt höga nöjes skull - jag vill ju ha läsare. Många läsare. Hej ni två som läser detta inlägg. Hej. Hej.

Och nej 2, jag tänker inte lägga av. Bara bli lite mer intressant kanske. Mer stringent kanske. Hm, borde nog dela in bloggen i ämneskategorier. Det skulle vara bra.

Eftersom detta är ett så yvigt inlägg kan jag lika gärna berätta vad jag läser just nu: Orakelnatten, Paul Auster (underbara Auster); Men jag då?, Sandy Hotchkiss (har nyligen börjat inse att en nära släkting kan lida av narcissism - varför jag jag inte fattat det tidigare?); Anarki, stat och utopi, Robert Nozick (där har jag att göra).

4 kommentarer:

 1. Nä, nu får du gaska upp dig! Ok, du bloggar väl inte järnet, men något boring har du ju inte skrivit.

  Lycka till med Nozick den krävde tre omläsningar och lika många år innan pengen trillade ner för mig. Men den är rolig, riktigt underhållande, knastokiga exempel, läs inte allt på en gång, utan en smula här och där.

  SvaraRadera
 2. Gaska upp mig, ja kanske det :).

  SvaraRadera
 3. Jag är mycket intresserad av att läsa artikeln om/när den blir publicerad. Kanske kan man få en försmak på något sätt?

  SvaraRadera
 4. Hej Fredrik,

  jodå den kommer att bli publicerad, men eftersom Retorikmagasinet bara kommer ut 4 gånger/år dröjer det ända till mars . Jag återkommer när jag har fått mer styrsel på den :)

  SvaraRadera