Leta i den här bloggen

25 mars 2006

Top Model-deltagare kräks ut i Expressen

Expressen har upplåtit 5000 tecken på Fjärde sidan (debattsidan) till den före detta Top Model-deltagaren Emma Johansson, att förklara hur dumma redaktionen för nämnda program är, och att programmet minsann har vinklat henne fel. Hon blev bitchen, förklarar hon, som till exempel i onsdagens program när hon - oh my god - blev felsminkad och på grund av det ledsen, och då kom de och filmade henne ................................. Och så vidare. Och så vidare.

Hon avslutar debattartikeln med orden:

Ni trodde väl inte jag skulle glömma det ni alla väntat på? Angående uttalandet om att jag vill slå ner Gerry Deveaux, alltså. Jag ber om ursäkt Gerry. Jag vill inte slå ner dig. [...] Jag tycker varken att Gerry Deveaux eller upplägget i Top Model smakar särskilt bra.
Oh, Emma vilken tur att du sa det, så som jag har undrat. By the way, vem är Gerry Deveaux?

Till Expressen och Leo Lagercrantz : Är detta en bra debattartikel? Vad var syftet med den? Är den av allmänintresse? Hur motiverade ni en publicering?

Varför är den mer intressant än den debattartkel om övervakningssamhället jag tillsammas med bland annat Louise Persson (en av de mest vällästa bloggarna) har skrivit? Argumentet för att inte ta med den var att ni inte hade plats för den. Nu förstår jag varför.

13 kommentarer:

 1. Det var många retoriska frågor på en gång. I grund och botten är det ju pengarna/läsarna som styr, och inte Expressen. Och även om Lousie Persson har en välläst blogg så står den väl sig slätt mot mode-, fotbolls- och sexbloggarna.

  SvaraRadera
 2. Man kan nog ifrågasätta om detta är vad folk i gemen vill läsa på en debattsida.

  (däremot ska nog inte "välästheten" överdrivas, det är ju inte poängen)

  SvaraRadera
 3. Paradigm: Naturligtvis är det pengarna som styr, men undervärderar man inte samtidigt människor genom leverera sådant?

  Och precis som Louise säger: vill verkligen folk ha detta på en debattsida?

  Och kanske finns det bloggar som är mer vällästa än Louises, men de står i alla fall inte med på bland annat Agent 25:s blogglista.

  SvaraRadera
 4. Jag tror ärligt talat inte att man har undervärderat läsarna. All information har ju ett krav på sig att vara underhållande och lättsmält nuförtiden. I den utvecklingen går kvällstidningarna i bräschen. Ni borde kanske vänt er till någon annan helt enkelt. Eller lättat upp det, om det går.

  SvaraRadera
 5. All information har ju ett krav på sig att vara underhållande och lättsmält nuförtiden.

  Men, vem bestämmer det? Och om nu kvällstidningarna går i bräschen för det som du säger, så bestämmer de ju faktiskt att vi inte ska "orka" läsa något mer avancerat.

  Ni borde kanske vänt er till någon annan helt enkelt.

  Eller varit kända från TV. :)

  SvaraRadera
 6. Till alla myndigheter/ organisationer/press
  via "DU"
  /skicka vidare! (behövs inga frimärke i flesta områdena; räcker bara minsta graden af human-känsla, plus hjärnbit att fatta!

  =========================
  ref. Officiell VARNING/Tidsfrist (bara en månad, gäller fr.o.m. idag) 27 april 2006

  Skärp er och sluta hyckla annars ska jag anmäla er! Sedan flera år bedriver jag verksamheten, firman heter ETOS-hemföretag... Jag är turkisk advokat och tolk i 7 (sju) språk. Strax efter EU medlemskap (1995) och validering af Högskoleverket bekräftade mina rättigheter att arbeta även som jurist... Det betyder att jag inte saknar någon Jesus att göra mitt, mina diplom och erfaren är högre af alla kommunala instrumenter som sitter där och överdriver med folket och inte ger något uppdrag till mig... Det är bara något exempel och jag förstår att det är otur att träffa okunniga som inte alls vet att min nivå räknas högre (120+20 poäng) än af alla flesta jurister/tolk i 24 länder. Plus, man får räkna min erfaren som tillägg eftersom jag slutade juridiska fakulteten i 1982 och varit i arbetslivet sedan dess.
  Vet ej, kanske skulle mitt humanitärt engagemang också räknas som plus... Varför inte!.. Jo, vissa kretsar nämner mig "Människorättskämpe" för att jag engarerar gärna humanitärt sätt... Flesta fall, men här behövs ju inte reklamera...
  Ändå försummas mitt arbete, titel, personlighet hos de som sitter i maktkorridorer. Om ni är en af sådan ansvarig borde ni nämna er "medskyldig"... Då riktar jag min varning direkt till dig för att det strider mot grundlagen att bedriva någon dold agenda, i terminoloigin heter detta "elimination".. Du är rena rama brottsling enligt uppfattningen mänskligarättigheter! Även i svenska lagar får man inte bedriva sådan skam oavsett du kallar detta strukturell rasism, diskriminering, isolering etc etc!.. Allt detta är förbjudet!.. Om du inte kapabell fatta vad du sysslar där, då är det dags att du lämnar din post till en passande person och söka jobb som griskötare...
  Först och främst de som högst ansvarige i Migration-o. Integrationsverket/kommunala stolar, länsstyrelsen, jourverksamheter...med flera lurendrejeri centra.
  Ni som ordnar konferenser har egentligen inte ens lyckat minsta respekt i mitt hjärta för att mina 17 år som försvann i Stockholm, blev plus erfaren att se ert rätta ansikte... Era älskare hundar är mer respektabla för att de inte ljuger, inte konferenserar i ABF!...
  När jag öppnade min första advokatbyrån i 1984 då var vissa personer på dagis; menas, blivit dem vuxna utifrån som tagit makt men inre delen saknas något mänskligt... Om du är en af dem; räkna med din egen ålder!.. Dåtiden hade jag vetenskap i säcken, kanske hade du några kilo bajs i din blöja i början af 80-talet. Nu låter det att vissa mongoloider bar detta skit i övre delen af sin kropp och därför är det inte konstigt sådana varelser nedvärderar mig... De som sätter annonser i kommuner/jour/migration etc anslagstavlan, låtsas hjälpsamma meddelar att det finnas "rådgivare" men samtidigt märker man att dessa listiga horaktige anställda suddar bort vissa namn och då hänvisas egentligen mesta korrumperade jurister... Vissa fall hamnar rena karaktärer i botten eller syns aldrig och medien hjälper att tysta ned oppositionella rörelsen, jo jag är inte ensam som sårade (förlorade 17 år/fy sjutton!) i den smutsiga processen.. Därför borde hederliga stå upp och solidarisera med mig... Vad bör man göra?! Varna!... Det gör jag!.. Härmed varnar jag dem som skickar klienter till sina nära/kära sektmedlemmar.. Någon gång, någostans bör de snyltsyskoner betala sina smutsiga affärer d.v.s. sådana hederlösa råttor bör skärpa sig och vara redo att ställas till svars!
  Jag ska anmäla er hos JK (om den också nonchalerar då fortsätter jag protestera hos andra bl. a. FN/institutionerna över hela världen) sålänge du&dina samverkande tvåbenta missbrukar demokratiske värderingar, bedrar mänskligheten och fortsätter försumma mitt yrke/erfaren/talang/personlighet!..
  Firman ETOS är verksam även som Int. Antidiskrimineringsbyrå ETOS (trots diskriminerad själv) har F-skatte/registreringsbevis 47111, visas upp vid första mötet; byrån ligger i t-bana Rågsved, Stockholm
  Ni får ju publicera detta exempelvis som en nyhet, rubricerad "Strukturell rasism avslöjad/Den sanna oberoende antirasistiska juristbyrån ETOS varnar de sektstyrda falska antirasistiska byråer/korrupta råttor både i kommuner-länsstyrelsen-parlamantet-AMS/migrationmaskineriets snyltmästarna som suger ut folket...då o. då svartlistas oppositionella, inte minst ETOS"

  Inga hälsningar

  Ekrem TOS, jur.kand. tolk

  SvaraRadera
 7. Advocate Ekrem TOS7/5/06 21:13

  Well, "Besserwisser" pointed before, "I show them the stars, but many of them still staring at my middlefinger!"


  Best regards to human!..


  Advocate Ekrem TOS

  Advocate_Ekrem_TOS@yahoo.de

  SvaraRadera
 8. Jobs Schweden: Suchst du Arbeit? Versuch's in Skandinavien! Warum nicht?... Man kann beginnen z.B. als Sekräterin beim ETOS-Anwaltsfirmen. Wir sind da, für dich, doch! Antidiscrimination Office berichtet: betr. Praktikum/Korrektur die deutsche Texten...

  eMail: Consulting_Bureau@hotmail.com

  Nachricht (in originalen Texten lautet es so):
  SWEDISH LAW OFFICE

  en av de mest framgångsrika rådgivningskedjorna i Europa med konsulting i flertale länder via mer än 5 språkkuniga experter. Vår grundide och nyckel till framgång är vår enkelhet, vilket präglar hela vårt agerande. Vi ser människan i sin helhet och hanterar klientens rättigheter i rätta tid, inför rätta, rättvisan...Det är spännande upgift. Varje dag på nytt.

  Vi söker dig som arbetssökande tjej, vill utveckla sin kunnighet och vill bli

  TRAINEE KONTORIST

  Är du intresserade och redo att anta utmaningen? Vi ser fram emot din ansökan

  Skicka in din ansökan, meritförteckning, bild samt kopior af dina betyg till:

  SWEDISH LAW OFFICE

  Ratgeber&Antidiscrimination Office-Law Firm ETOS,
  att: Advocate Mr. Ekrem TOS,
  Gillerbacken 43-3,
  124 64 BANDHAGEN-STOCKHOLM, SWEDEN

  Tel/fax: 00 46 86 46 54 06


  Consulting_Bureau@hotmail.com, Advocate_Ekrem_TOS@yahoo.de  ==============================

  © 2006 Jura&Antidiscrimination Centre The Jurist Firm ETOS is completely tax-payer cathegorized (so-called Firman ETOS har F-skatt; SNI-kod) tax code: 74111

  SvaraRadera
 9. du är ju bara bitter för att folk tycker att en vacker modell är mer intressant än du.

  SvaraRadera
 10. Conference series/Reject to be called "Invandrare!"///Fuck the etiquette of system: "Invandrare"! Don't label immigrants as "potentially illegal aliens!"... Nobody is "potentially criminal/invandrare" on the Earth!

  Sender was Lawyer-interpreter Mr. Ekrem TOS, main bureau, Raagsved-Bandhagen, Stockholm

  SvaraRadera
 11. Ekrem TOS; lawyer-interpreter31/10/07 09:01

  ETOS-Law-Firm info: It's no scam/no scrap; just simply useful-legal info from the law office ETOS: "It's LOVE all you need", John LENNON said. And "It's LAW all we need, even after death", I say.


  *`+´*

  EU-adjusted SWEDISH LAW OFFICE-ETOS

  International Law, interpretation, Academicians` consulting and Rehabilitation Firm; which registered as Jurist&tolk home-office ETOS , incl. perfect translation in English, German, Turkish/Kurdish/Arabic, Swedish languages...


  EU-adjusted SWEDISH LAW OFFICE-ETOS

  ======================

  Postal address: EU-adjusted Antidiscrimination Office-Law Firm ETOS,
  att: Human Rights Advocate-translator Ekrem TOS,
  Gillerbacken 43,
  12464 Raagsved-Bandhagen,
  Stockholm-Sweden

  tel/answeringmachine 00.468.6465406
  emergency mobil-phone: 00.46.73.5889796

  Info available via e-mail:

  Consulting_Bureau@hotmail.com,
  Advocate_Ekrem_TOS@hotmail.com,
  Advocate_Ekrem_TOS@yahoo.de,
  Anwalt_EkremTOS@hotmail.com

  ===========================
  Ekrem TOS; lawyer-interpreter

  ©EU-adjusted Bureau of Jurist Firm ETOS is completely tax-payer cathegorized (so-called Firman ETOS har F-skatt; SNI-kod) tax code: 74111

  SvaraRadera
 12. Ekrem TOS; lawyer-interpreter4/11/07 09:23

  KORRUPTA
  politiker
  bör ställs inför RÄTTA
  kräver
  Advocate Ekrem TOS
  08-646 54 06 och 073 588 97 96

  SvaraRadera
 13. I like this link; there is very useful info, here! Congratulations! Yes, this page is wonderful! I recommend warm friendly visiting here often and enjoy it, please!
  With my best regards!
  One of your real friends, me;
  Ekrem TOS; lawyer-interpreter (Advocate-tolk) 08-646 54 06 och 073 588 97 96. Gillerbacken 43 – 3 trp. 124 64 Rågsved-STOCKHOLM

  Advocate_Ekrem_TOS@hotmail.com

  http://etosforjustice.blogspot.com/

  ============================================
  SWEDEN's most serious Human Rights defenders' active Movement ETOS

  ###
  Ekrem TOS; lawyer-interpreter (Advocate-tolk) 08-646 54 06 och 073 588 97 96. Gillerbacken 43 – 3 trp. 124 64 Rågsved-STOCKHOLM

  SvaraRadera