Leta i den här bloggen

27 juni 2005

Fi (som i Feministiskt initiativ)

Apropå Feministiskt initiativ, så har jag under en kort period jobbat på samma arbetsplats som en av styrelsemedlemmarna. Vid denna tidpunkt var denna kvinna singel (om hon är det idag har jag för övrigt inte en aning om), vilket var något hon försökte ändra på genom att scanna dejtingannonser på nätet och stämma träff med till synes intressanta killar.

Dock ville hon ju inte köpa grisen i säcken, varför min kollega vid ett flertal tillfällen berättade att hon hade spanat in dejten på avstånd, och vid de tillfällen denne inte dög lät hon helt sonika bli att visa sig för honom. Den enkla konklusionen blir att en första gallring av potentiella pojkvänner gjordes enbart på basis av hur männen såg ut, då ju inga ord utbyttes.

Hon är alltså en av de kvinnor i Feminstiskt initiativ som i höst, enligt DN, bildar ett nytt parti. Synd bara att det i styrelsen sitter kvinnor som tycker att det är okej att göra mot männen, vad männen skulle få skit för i en omvänd situation.

1 kommentar:

  1. Otroligt, detta bekräftar hela min människosyn: när ska folk börja prata rakt och öppet om utseendets betydelse i det sociala livet. "Det är inte kul att va ful, jag e hellre ett slott, än ett skjul", sjunger Just D. Så sant.

    SvaraRadera