Leta i den här bloggen

20 april 2006

Centern kräver Svt på ansvar för krossade fönster

Om polisutredningarna visar på en koppling till "Osynliga partiet" borde SVT kräva tillbaka pengarna. Allt annat vore orimligt. Men hittills har SVT bara viftat bort problemet.
Jöran Hägglund uttalar sig i Resumé apropå att Centerpartiet kommer att polisanmäla de attentat centerns lokaler, runt om i Sverige, har varit utsatta för. Jag har tidigare skrivit om detta här.

Att Svt tycks anse det hela generande torde väl deras tystnad vara ett tecken på:

Resumé har under dagen förgäves försökt få SVT att kommentera varför de inte kommenterar sin inblandning i attentaten. Vi har sökt genrecheferna Johan Lindén och Eva Landahl, talat med informationsdirektör Helga Baagoe som hänvisar till informatören Johan Elmberg som hänvisar till projektledaren Hasse Karlsson som gjort sig oanträffbar.
Eller som Jöran Hägglund uttrycker det:

Det är allvarligt om ett public serviceföretag undviker debatt i frågor som har ett stort intresse och där de misstänks vara inblandade. De kräver annars att vi ska vara redo att kommentera närhelst de önskar.

2 kommentarer:

  1. Visst är det genant. Men att kräva Svt på ersättning? Mjä.

    SvaraRadera
  2. Tja, vad ska man tycka. Mitt innersta upproriska jag tycker att Svt ska upp med plånboken och samtidigt göra en rejäl pudel :). Dessa j-a pudlar, har ju gått inflation i pudlandet. Nåja. Ändå.

    Upproriskt förresten. Ha Ha, det var inte mycket till uppror...

    SvaraRadera