Leta i den här bloggen

20 september 2005

Indignation över tv4 - i dagens Ring P1

När jag var ute och sprang tidigare idag passade jag på att lyssna på Ring P1. I dagens program var det en kvinna/dam/tant som uttryckte sin upprördhet över att Tv4 inte hade annat för sig, än att låta bli att stänga av bandspelaren efter att de gjort en intervju (Ringholmsintervjun). Skräpjournalistik kort och gott; hon ville höra om riktiga saker.

Hon sa: "skulle man inte kunna begära av tv4, när de ska sända en sån där sak och det har gått över tiden att stänga av då? Men det kanske är kutymen som ska bli då för tv4? Så kan ju Reinfeldt, Olofsson också uttala sig efteråt, så får vi höra mera smaskiga saker."

Här menar vår kvinna att Reinfeldt och Olofsson också ska skaffa sig hår på bröstet, och stå för det de inte (!) säger högt i etern, precis som nu Ringholm behöver göra. Att Ringholm har försatt sig i sin situation helt på egen hand, är inget hon reflekterar över.

Den inringande är märkbart irriterad över allt nonsens, och säger att: "de talar ju aldrig om vad de ska göra istället, och vad det kostar" (vilken kostnad hon menar får vi inte veta) varav Täppas Fogelberg påpekar att det idag är budgetdebatt, som dessutom direktsänds i P1. Och manar henne att lyssna på den, för att få veta vad de ska göra istället.

På detta svarar hon: Ja, men det är ju så tråkigt (!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar